top of page

Acerca de

Sikker makulering

Sikker makulering er en tjeneste som passer for bedrifter og firma som håndterer personopplysninger og annen sensitiv informasjon. Det stilles krav til hvordan slik informasjon skal håndteres og kasseres. Derfor blir det viktig å få gode rutiner på dette slik at det blir gjort på en enkel og sikker måte. Vi kan ta på oss oppdraget med å makulere og kassere papir på en trygg måte.

 

Utleie av beholdere på 140 liter

Vi bringer ut nummererte beholdere med sikkerhetslås til våre kunder. Beholderne fylles opp med papir som skal makuleres. Beholdere tar lite gulvplass og er 110 cm høye.

 

Henting

Når beholdere er fulle, må kontaktpersonen hos kunden gi beskjed, så kommer vi og bytter den fulle beholderen med en tom. 

 

Makulering på sikker måte

Eget sikkerhetsklarert personell, med ID-kort, henter din sikrede beholder. Som kunde mottar du kvittering på at vi tar over ansvaret for en sikker behandling av innholdet og transporterer den til vårt låste lokale, hvor bare klarert personell har adgang. Selve makuleringen utføres i henhold til sikkerhetsnivå P-3 i DIN-66399. Link til utfyllende informasjon om: DIN-66399.

Maskinen vi benytter, en EBA 7050,  kutter papiret i biter på 8 x 40 – 80 mm størrelse, med såkalt «cross-cut». Hver beholder er merket med eget nummer, og vi har et registreringssystem som dokumenterer hvor den enkelte beholder befinner seg i syklusen. Dato for makulering av innholdet blir dokumentert og er sporbart. Papiret som finkuttes i maskinen blir samlet i en container og sendes til gjenvinning.
 

Engangsoppdrag / opprydding

Vi tar gjerne på oss engangsoppdrag med rydding og makulering av større partier. Ta kontakt for nærmere info.

Ta kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

bottom of page