top of page
Tekster

Personvernerklæring

Brukervilkår

Bragd Kompetanses håndtering av personopplysninger:
Bragd Kompetanse er opptatt av personvern og streber alltid etter å beskytte personopplysninger på best mulig måte. Disse retningslinjene beskriver hvorfor vi samler inn informasjon om deg, og hvordan informasjonen blir håndtert. Vi beskriver også hvilke rettigheter du har. Ved å ta i bruk tjenestene våre samtykker du i at vi bruker personopplysningene på denne måten. Kontakt oss gjerne på thomas@aikurs.no hvis du har spørsmål om retningslinjene.

Hvilke personopplysninger behandler vi?
Vi samler inn personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse når du frivillig oppgir disse opplysningene på nettstedet vårt, for eksempel når du melder deg vårt nyhetsbrev, konferansen eller sender oss en forespørsel om kontakt.
Vi samler også inn enhetsinformasjon når du besøker nettstedet, for eksempel anonymisert IP-adresse, nettstedsinnstillinger, operativsystem, geografisk informasjon, plattform og skjermoppløsning (via statistikkverktøy)

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?
Bragd Kompetanse tar vare på personopplysningene dine så lenge dette er nødvendig for formålene beskrevet i disse retningslinjene. Hvis du avregistrerer deg fra tjenestene våre, fjerner vi personopplysningene så fort som mulig, med unntak av avidentifiserte opplysninger som vi kan lagre for statistikkformål.

Hva gjør vi med informasjonen?
Vi benytter dataene til å levere, utføre og forbedre tjenestene våre. Nedenfor ser du hvilke opplysninger vi behandler, i hvilke situasjoner og med hvilket rettsgrunnlag. Opplysninger merket med * er frivillige og blir bare samlet inn hvis du velger å oppgi dem.

Når du kontakter oss via e-post eller telefon, oppgir du følgende typer opplysninger:

Kontaktopplysninger
Firmaopplysninger
Saksopplysninger
Disse inneholder følgende personopplysninger:

Navn*, tittel*, e-post, telefonnummer*
Firma/organisasjon*
Meldingstekst


Som vi behandler i henhold til vår legetime interesse for å svare på din forespørsel

Beskyttelse av personopplysninger
Du skal alltid kunne føle deg trygg når du oppgir personopplysninger til oss. Jobbglede har iverksatt de sikkerhetstiltakene som er nødvendige for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang, endringer, spredning og sletting. Eksempelvis lagres alle opplysninger i en database som er beskyttet med adgangskontroll og brannmur.

Vi deler aldri personopplysningene dine med en tredjepart uten tillatelse fra deg. Iblant deler vi imidlertid personopplysningene med leverandører eller underleverandører for at de skal kunne levere tjenester til deg på våre vegne.

Hvis Bragd Kompetanse eller en vesentlig del av Bragd Kompetanses eiendeler skulle bli overdratt av en tredjepart, kan personopplysninger bli delt med denne tredjeparten for at tjenesten skal kunne videreføres.

Dine rettigheter
Når du er registrert hos oss, har du flere rettigheter som du bør kjenne til.
Du har rett til å be om kostnadsfri registerutskrift én gang per år.
Du har rett til å korrigere personopplysninger som er feil, ufullstendige eller misvisende, og du kan be om at behandlingen av opplysningene begrenses til de er korrigert.
Du har rett til å bli glemt, men personopplysninger kan ikke slettes hvis de er nødvendige for å kunne oppfylle avtalen, hvis en annen norsk eller europeisk lovgivning, domstols- eller myndighetsbeslutning sier noe annet, eller hvis det foreligger legitim interesse. Hvis du mener at det ikke finnes legitime grunner eller at legitim interesse er feilaktig, har du rett til å reservere deg mot behandlingen.
Du har også rett til å trekke tilbake et samtykke, rette en klage om behandlingen til Datatilsynet og reservere deg mot direktemarkedsføring.
Kontakt oss
Bragd Komptenase AS
Adresse: Rambekkvegen 5, 2816 GJØVIK
E-post: post@bragdkompetanse.no
Telefon: 902 47 000

Informasjonskapsler (cookies)
Hva er informasjonskapsler, og hvordan fungerer de?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettsteder du besøker, kan be om å få lagre på datamaskinen din. Informasjonskapsler brukes på mange nettsteder for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i en informasjonskapsel kan benyttes til å følge surfingen til en bruker.

Det finnes to typer informasjonskapsler. Den ene typen lagrer en fil på datamaskinen over lengre tid. Den brukes for eksempel i funksjoner som viser hvilket nytt innhold som er lagt til siden brukeren sist besøkte det aktuelle nettstedet. Den andre typen kalles øktbaserte informasjonskapsler (session cookies). Når du surfer på en side, lagres en slik informasjonskapsel midlertidig i minnet på datamaskinen, for eksempel for å holde kontroll på hvilket språk du har valgt. Øktbaserte informasjonskapsler lagres ikke over lengre tid på datamaskinen, men blir fjernet når du lukker nettleseren.


Hva bruker Bragd Kompetanse informasjonskapsler til?
Måle trafikken på nettstedet, for eksempel for å se hvilke sider på www.bragdkompetanse.no som er besøkt, når og hvordan. En slik statistikk inneholder imidlertid aldri noen form for personlig informasjon.
Forbedre funksjonaliteten for besøkende på www.bragdkompetanse.no

Øktbaserte informasjonskapsler
Bragd Kompetanse bruker øktbaserte informasjonskapsler. De eksisterer bare så lenge nettleseren er åpen. Ved neste besøk blir det opprettet en ny øktbasert informasjonskapsel.

Øvrige informasjonskapsler
Bragd Kompetanse lagrer også annen informasjon i informasjonskapsler. Blant annet lagrer vi en tilfeldig verdi som vi bruker for å hente innstillingene dine (søk i søkefelt, sortering i lister osv.) i en database.

Hvilke informasjonskapsler finnes på nettstedet vårt, og hva brukes de til?
Google Analytics* – brukes til å måle antall besøkende og annen statistikk relatert til besøk på Jobbglede.org
Google – informasjonskapsler for implementering av geografiske data/kart på nettstedet.
*I informasjonskapslene vi benytter oss av, blir det ikke lagret personlige opplysninger og/eller informasjon knyttet til sidene du besøker. Alle data fra Google Analytics som vi bruker til å måle besøksstatistikk på nettstedet, er anonymisert.
 
Slik forhindrer du at informasjonskapsler blir lagret:
Du kan når som helst fjerne informasjonskapsler fra harddisken, men da forsvinner de personlige innstillingene dine.
Du kan også endre innstillingene i nettleseren slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på harddisken. Dette reduserer imidlertid funksjonaliteten på enkelte nettsider og kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre enkelte typer innhold og funksjoner utilgjengelige.
Se http://www.allaboutcookies.org hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du forhindrer bruk av informasjonskapsler.

Endring av personopplysninger og retningslinjer for informasjonskapsler
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne policyen. Vi vil kunngjøre endringer på www.bragdkompetanse.no og også avsløre eventuelle endringer som er gjort i retningslinjene for databeskyttelse.


Google Analytics
Nettanalytiske informasjonskapsler samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk.
 
   Les mer om Google Analytics personvern her.   

Personvernombud
Bragd Kompetanse AS har eget personvernombud. Personvernombudet i Bragd Kompetanse kjenner virksomheten, hvilke formål som ligger til grunn for behandlingen av personopplysninger, hvilke fremgangsmetoder som benyttes og hvilke behandlingssystemer som er innført. Personvernombudet i Bragd Kompetanse skal raskt og presist håndtere spørsmål og problemstillinger som oppstår. Spørsmål knyttet til bruk av personopplysninger på bragdkompetanse.no kan rettes til personvernombud Mona E. Westvold, epost: mona@bragdutvikling.no 

Ref.: Denne personvernerklæringen for nettstedet www.bragdkompetanse.no er basert på personvernerklæringer hos datatilsynet.no og nav.no.

bottom of page