Tekster

Personvern

Google Analytics
Nettanalytiske informasjonskapsler samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk.
 
   Les mer om Google Analytics personvern her.   
 
Informasjonskapsler
Noen tjenester er avhengig av at det benyttes en nettleser som kan håndtere informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små filer som lagres på den besøkendes datamaskin, slik at tjenesten for brukertilpasning av nettsiden skal fungere. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for brukerne av nettsiden, og gjør at Bragd Kompetanse kan tilby en tjeneste som fungerer best mulig. Bruk av informasjonskapsler kan slås av og på i de fleste nettlesere via egne menyvalg.

Personvernombud
Bragd Kompetanse AS har eget personvernombud. Personvernombudet i Bragd Kompetanse kjenner virksomheten, hvilke formål som ligger til grunn for behandlingen av personopplysninger, hvilke fremgangsmetoder som benyttes og hvilke behandlingssystemer som er innført. Personvernombudet i Bragd Kompetanse skal raskt og presist håndtere spørsmål og problemstillinger som oppstår. Spørsmål knyttet til bruk av personopplysninger på bragdkompetanse.no kan rettes til personvernombud Mona E. Westvold, epost: mona@bragdutvikling.no 

Ref.: Denne personvernerklæringen for nettstedet www.bragdkompetanse.no er basert på personvernerklæringer hos datatilsynet.no og nav.no.